Baked fish fillets with beans and veggies

Classic vegetarian meal. Delicious, healthy and light.

 

20170129_145341_Film4.jpg

Ingredients:

-Lean, fresh fish fillets,
-Canned beans
-Canned tomatoes,
-One medium onion,
-Lettuce or some leafy greens as a salad
-Olive oil,
-Garlic cloves,
-Ginger,
-Ground pepper,

Method:

  1. Wash and pat dry with kitchen towel fillets, rub some olive oil then add a pinch of black pepper and some herbs.
  2. Turn oven on, 150-200 C for 5 minutes to warm it up, meanwhile start cooking beans.
  3. On a frying pan, cook chopped onion until soft, then add beans white & red, stir gently. Cook on a low heat for about 3-5 minutes.
  4. Put fillets on a cooking paper, add garlic cloves and sliced ginger, let is stay inside oven for about 8-10 minutes.
  5. Add half can of chopped tomatoes to the mixture in a pan and cook for another 3 minutes on a low heat.
  6. Enjoy.

Later,

 

Stanley

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s