Curd and sprats paste

WP_20151011_013 (2)

Definitely an old school classic. Quick, easy and what’s more important – healthy. With a splash of olive oil it creates a firm paste ideal for breads n buns. Great companion for a party or casual meeting with friends.

Ingredients:
100g of canned sprats in oil,
100g of low-fat curd
1 spring onion with green,
2-3 radishes,
Olive oil,
Fresh ground pepper to taste,
Bread/buns to serve,

Method:

It’s very simple. Cut vegetables into uniform, bite-size pieces. In a deep bowl, crush the curd. Add vegetables. Add a tablespoon of olive oil, optionally some fresh ground pepper if you like your meal a bit more spicy. Stir gently until firm and solid. Serve.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s